Stuur ons een appje
Sinds 2019
15 tevreden klanten
6 import landen

Het zoeken van een andere auto begint bij u, zodra u uw wensen aan ons bekend maak. Gaat de zoektocht naar de juiste auto beginnen, het kan zijn in Nederland maar ook in het buitenland. 

Zodra we één of meerdere auto's gevonden hebben die aan uw wensen voldoen, nemen we contact met u op om alle optie's te bespreken.

1

Vul uw zoekopdracht in
Geef alle minimale voorwaarden van uw droomauto in. Hoe specifieker de omschrijving hoe beter wij kunnen zoeken.

2

Wij gaan opzoek
Aan de hand van uw opdracht gaan wij vrijblijvend op zoek naar de juiste auto, dit duurt ongeveer 5 tot 10 werkdagen.

3

Gevonden!
Wij nodigen u graag uit om onze resultaten vrijblijvend te bespreken, zit uw droom auto ertussen? Dan zetten wij alles in gang.

Hoe gaan we te werk? 

Het begint bij u, als u opzoek bent naar een nieuwe auto en u wilt deze niet zelf opzoeken komt u waarschijnlijk bij ons terecht. Wanneer u dan weet wat voor een auto u zoekt kunt u ons zoekformulier invullen. (Wanneer u niet weet wat voor een auto u precies wilt kunt u ook altijd contact met ons opnemen, dan kunnen wij u daar ook bij helpen.) Als wij de vrijblijvende zoekopdracht binnen krijgen nemen we eerst persoonlijk contact met u op om de opdracht te bespreken. Zodra alles duidelijk is gaan wij aan de slag met het zoeken van uw nieuwe auto. Wanneer wij één of meerdere auto's gevonden hebben, nodigen wij u graag uit om deze aan u te laten zien en de beste uit te zoeken. Komen we er samen uit? Dan gaan we alles in gang zetten en de auto ophalen zodat u deze bij ons kan komen bezichtigen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

  • We helpen je van A tot Z met het vinden en kopen van jouw nieuwe auto.
  • We proberen er samen uit te komen wat voor een auto je binnen je budget zoekt en met welke opties.
  • We bieden onderhoud en garantie pakketten aan in samenwerking met Autobedrijf P de Jong B.V. zodat je er zelf niets meer aan hoeft te doen.
  • Heb je zelf een auto in het buitenland gevonden? Dan kunnen wij de auto voor u importeren, laten keuren en de BPM aangifte afhandelen. 
  • Wil je het ultieme gemak ervaren, dan is ook aan huis levering mogelijk.

Hoe is dit idee ontstaan?

Het idee is begonnen in het pand van Autobedrijf P de Jong in Streefkerk. Doordat we bijna dagelijks de vraag krijgen en de hele dag bezig zijn met het gericht zoeken naar een bepaalde auto voor mensen en we hierdoor ook al heel wat vaste adressen hebben gecreëerd dachten we hier moeten we wat mee gaan doen. Wilt u wat meer over ons te weten komen?

Klik hier

Onderhoud en garantie?

In combinatie met Autobedrijf P de jong B.V. bieden we bij de aankoop van de auto verschillende pakketten aan van onderhoud, garantie en verzorging. Ook na de aankoop verzorgen we graag het onderhoud en de reparaties aan uw auto.

Niet te vinden?

U bent zelf aan het zoeken naar een auto maar is deze in de gebruikelijke zoekmachines niet te vinden? We kunnen met u mee zoeken binnen en buiten Nederland, ook kunnen wij een auto voor u importeren of u daarbij helpen.

Technisch advies?

Wilt u liever zelf een auto kopen maar voor u akkoord gaat toch nog even een technische controle aan de auto? Ook dit kunnen we voor u regelen. We kunnen in overleg een technische inspectie aan de te kopen auto doen en u een eerlijk oordeel geven of het de juiste koop is ja of nee.

verassing?

Koopt u een auto voor uw zoon, dochter of goede kennis als verassing? Dan hebben we iets om die verassing extra speciaal te maken. In overleg kunnen we ‘s avonds bij de werkplaats een speciale verrassings levering organiseren. Met een ingepakte auto en een verassingsshow wordt uw cadeau helemaal te gek.

Ervaringen van onze klanten

BMW F30 328I 2012

In Nederland niet kunnen vinden.


Dhr. R Noorland - Streefkerk

Lees meer

Seat Ibiza Cupra Bocanegra 2010

Op zoek naar een echte HOT-HATCH.


Dhr. D Donk - Streefkerk

Lees meer

SEAT LEON 1.8 TSI FR 2012

Tijd voor een andere auto.


Dhr. C van den Berg - Streefkerk

Lees meer

Zoeken in onze kennisbank

Direct contact opnemen

Tel: 0641778444
Wij staan dagelijks voor u klaar tussen 8:30 en 17:30 uur.

E-mail: info@wijvindenjouwauto.nl
Altijd binnen 24 uur een reactie.

Adres: Randweg 3, 2959 CN Streefkerk 
Kom vrijblijvend langs en wij bespreken uw wens tijdens een kop koffie.

© Copyright 2024 Wijvindenjouwauto.nl - Alle rechten voorbehouden - Door: ConceptCodeKleur.nl