Stuur ons een appje

We zijn opzoek geweest je nieuwe auto, zodra we in overleg de juiste auto gevonden hebben dan ligt het er een beetje aan hoe we deze gevonden hebben, hebben we de auto bijvoorbeeld via een veiling gevonden. Dan kunnen we u bij ons uitnodigen om onder het genot van een kopje koffie de auto goed te bekijken aan de hand van de fotos die we van de veiling toegestuurd hebben gekregen.

Vinden we de auto gewoon bij een collega bedrijf in Nederland, dan kunnen we er voor kiezen om de auto te gaan kopen en als we de auto dan binnen hebben kan u de auto bij ons komen bekijken en ook beslissen of u hem daadwerkelijk wilt kopen. ook kunnen we met u meegaan om de auto bij het collega bedrijf te gaan bekijken en daar te beslissen of we de auto voor u kopen ja of nee. verder kunnen we nog kijken of u zelf bij het collegabedrijf gaat kijken en dat wij dan als alles goed is de aankoop verder afronden en de auto ook kunnen gaan halen.

Vinden we de auto in het buitenland en moet deze geïmporteerd worden, dan moeten we het goed eens zijn over de auto en de auto samen goed bekijken op de computer voordat wij de auto in het buitenland gaan halen. al zijn we het samen eens dan gaan wij de auto voor u halen en importeren. Dan kunt u als we de auto binnen hebben hem bij ons komen bekijken.

© Copyright 2024 Wijvindenjouwauto.nl - Alle rechten voorbehouden - Door: ConceptCodeKleur.nl